Søk i arkivet

Team LodeStarStartet Miami-trening med regatta

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er nå på plass i Miami for vinterenes viktige treningsperiode. Star-laget stilte opp i Schoonmaker Cup denne helgen og søndag vant de den siste seilasen i serien.  

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er på plass i Miami for vinterens forberedelser til VM i april. Etter en snau uke på vannet var det klart for vinterens første regatta, Schoonmaker Cup ved Coral Reef Yacht Club.

De to norske Star-håpene har fått med seg Lars Loennechen, trener i Norges Seilforbund, på laget noen perioder i vinter. Helgens regatta ga derfor et godt utgangspunkt for å legge opp en treningsplan for vinteren.

Etter å ha ledet lørdagens regatta til den ble avblåst, var den norske Star-båten på hugget forran søndagens race. Dessverre bommet gutta på et skift under første lens i dagens første race. Dette kostet dem dyrt i sammendraget. De to fikk serien 12, 6, 1 i regattaen og sammenlagt ble det 5. plass av 23 båter.

Resultater Schoonmaker Cup:
1. Peter Bromby/White Lee BER
2. Peter McChesney/Shane Zwingelberg USA
3. Brian Cramer/Bjørn Tyler CAN
4. Jali Makila/Erkki Heinonen FIN
5. Eivind Melleby/Petter Mørland Pedersen NOR

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen