Søk i arkivet

Seilmakeren DoublehandedTomannsfarsott i Bergen

Tirsdag ettermiddag er det hele 65 tomannslag som har meldt seg på til Seilmakeren Doublehanded 2008. Hele syv av disse er Elan 37.

- Jeg tror faktisk at alle som har kjøpt Elan 37 av meg på Vestlandet nå har meldt seg på, sier Tor Hove, Elan-forhandler i Norge som selv skal seile sin egen Elan 410 i Seilmakeren Doublehanded.

SHORTHANDED BÅT. De siste årene er Elan 37 blitt hyppig brukt i shorthanded-regattaer, og Hove selv har gått i bresjen ved så hevde seg helt i teten i de fleste regattaene. Den siste 37-foteren som ble påmeldt til den store styrkeprøven på Vestlandet, var PAPRIKA med Per Højgaard Nielsen og Jan Hjellestad, Bergens Seilforening, om bord.

Så langt er det hele 65 påmeldte båter til Seilmakeren Doublehanded 2008. Det er ny rekord og det er fortsatt god tid til å melde seg på til starten 7. mai.

TAK? Det var tidligere et tak på maksimalt 75 båter i denne regattaen, men siden det tidligere år aldri har vært så stor interesse for regattaen, ble taket fjernet.

Siste sjanse for å melde seg på for samtidig å få jakker til en verdi av kr 4000,- og tre måneder med trening på Svett & Blid Askøy er 1. desember i år.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen