Søk i arkivet

Seilmakeren DoublehandedKun få plasser igjen

Hvis du vil være med på Seilmakeren Doublehanded så er det ingen grunn til å sitte på hendene lenger. Det er nemlig bare ni ledige plasser igjen, og de blir garantert revet vekk i løpet av kort tid.  

Tirsdag formiddag var det 91 påmeldte og når den 100. har meldt seg på så starter ventelistene. De siste dagene har det rent en jevn strøm av seilere inn på listene.

NEST STØRST. Seilmakeren Doublehanded er nå den nest største regattaen på Vestlandet. Det er bare Askøy Rundt som er større og det er Askøy Seilforening som er arrangør av begge regattaene.

- Det er med en smule angstfylt fryd at jeg ser listen fylles opp. Men det kommer garantert til å bli bra. Tenkt deg synet av 100 båter som dundrer under Sotrabroen på vei inn i Vatlestraumen og så videre nedover mot Stavanger. Det blir helt flott, sier Helge Ivarsøy, Askøy Seilforening, og selv en av de som skal seile regattaen.

STOR. Den siste båten som har meldt seg på er Christian Eik og Jens Chr. Terjensen, Stavanger Seilforening. De skal seile en First 50 og dermed er det tre 50 fotere med på regattaen som starter 7. mai 2008.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen