Seiling på TV

Sydney-Hobart på NRK

Sydney-Hobart på NRK

De som ikke fikk med seg Ola Strand Andersens Rolex Sydney Hobart eventyr tidligere i år har en ny mulighet tirsdag kveld. 

Publisert

Ola Strand Andersen er en av de ytterst få, om noen, norske seilerne som jevnlig de siste årene har stilt opp i klassikeren Rolex Sydney Hobart Race.

KLAR IGJEN. Regattaen seiles i romjulen og i år er Andersen nok en gang klar som skipper på Sydney 38en Imarex. Akkurat nå bor han i Singapore, men jobber fortsatt som ansvarlig for 38 foterens deltakelse i havseilasen.

- Skal til Australia om to uker for å seile Rolex One Design og deretter Sydney-Hobart igjen på Sydney 38'en IMAREX, forteller Ola Strand Andersen til SEILmagasinet.

BRA KARER. - Mannskapet i år er veldig bra så vi har absolutt sjansen til å ta en topp plassering i vår klasse. Dette selvfølgelig forutsatt at båt og seil holder over Bass Stredet. Vi gjør i allefall alle tenkelige forberedelser. Blant annet skifter vi i år forstag ettersom klasse reglene nå gir tillatelse til å oppgradere en størrelse opp, fortelle skipperen.

Han kommer til å holde SEILmagasinets lesere oppdatert under regattaen i romjulen. I mellomtiden kan du se ham på NRK2 tirsdag kveld klokken 21.00.