Nye plagg til «the men in black»

Musto forlenger samarbeidet med Simrad OneStar

Musto forlenger samarbeidet med Simrad OneStar

Helt fra første stund har Aqua Terra AS, som importerer Musto-seilklærne, vært sponsor og samarbeidspartner til Simrad OneStar, og dette samarbeidet vil fortsette også i 2008.Det betyr at «the men in black» vil få et nytt plagg å ikle seg før neste års regatta.

Publisert Sist oppdatert

– Det å være sponsor til Simrad OneStar er helt i tråd med hva Musto internasjonalt satser på. Det er på havet Musto er og skal være best. Internasjonalt er vi involvert i de store havseilasene som for eksempel Vendee Globe, derfor er det naturlig for oss å engasjere oss i et tilsvarende – om ikke i samme målestokk – arrangement i Norge, sier Haaken Mathiesen i Aqua Terra AS.

«The men in black» er i ferd med å bli et begrep i norsk seilsport, og mennene (og kvinnen; Kristin Songe-Møller) som kler seg i svart, er deltagerne i Simrad OneStar. Ved påmelding hvert år har de mottatt et sort Musto-plagg dekorert med Simrad OneStar-logo på, og dette er blitt prestisjeplagg i seilkretser.

– Vi er meget godt fornøyd med måten vi er blitt tatt imot av Simrad-arrangørene, og at vi er blitt så godt synlige i media og blant seilere, fortsetter Haaken, som ikke vet hvilke plagg som vil bli delt ut til deltagerne i 2008-regattaen ennå.

– Det blir en diskusjon med regattakomiteen, men vi må jo forsøke å finne på noe nytt i år, sier han.

Og kanskje blir det noen nye plagg i Mustos store nyhet for året; Mustos egenutviklete, pustende membraner de kaller BR1 og BR2. Disse produktene erstatter hele Breathable-serien og kommer i alt fra enkle plagg til tyngre offshore-utstyr.