ISAF

Arve Sundheim gir seg i ISAF

Arve Sundheim gir seg i ISAF

Arve Sundheim (66), generalsekretær i ISAF, har bestemt seg for åslutte i den innflytelsesrike stillingen fra nyttår. Sundheim har hattjobben siden 1995.

Publisert Sist oppdatert

 

Arve Sundheim var i sin tid Norges Seilforbund. Han satt i rollen som generalsekretær i NSF fra 1974 til 1995. Ingen har sittet så lenge i samme stilling - verken før eller siden.

MEKTIG. Han gikk rett fra jobben i Oslo til å få tilsvarende stilling i det langt mektigere ISAF i 1995. Der har han rådd grunnen gjennom tre OL og under to presidenter. Nå har han bestemt seg for å gi seg.

- Jeg føler at det er et godt tidspunkt å gi seg på og sammen med Jerome Pels (NED) som ble ansatt som Deputy Secretary General i 2002 har vi jobbet mot målet om at han skulle ta over, sier Sundheim.

RÅDGIVER. Han gir seg fra nyttår, men kommer til å bistå som rådgiver under OL og frem til den neste årlige konferansen i november 2008.

- Arve har spilt en viktig rolle i utviklingen og suksessen til ISAF. Han har alltid støttet ISAFs politikk med integritet og profesjonalitet, sier ISAF President Göran Petersson.

Da Sundheim startet i ISAF i 1995 hadde de et budsjett på £750,000 og åtte ansatte. I dag er det 20 stykker som jobber i ISAF og de har et budsjett på £2,446,000.