2. plass i Commoderes Cup

Skadet arm stoppet ikke det norske Star-håpet

Skadet arm stoppet ikke det norske Star-håpet

Star-seilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen viste at de er i rute med tanke på den forestående kampen om de gjenstående OL-plassene i Beijing. Denne helgen seilte de inn til sølv i Commodores Cup i Miami – en skadet arm til tross.

Publisert Sist oppdatert

– Eivind sliter med en skade i armen, kan Eivinds kone, Karianne Melleby, melde fra Miami.

– Han har i en lenger periode slitt med en skade i armen etter et treningsuhell. Laget har likevel fått god kvalitet på treningen etter kyndig veiledning fra fysioterapeut Trym Telje tilknyttet Olypmiatoppen. Dette viser hvor viktig støtteapparatet er for utøvere på dette nivået, skriver Karianne i en epost etter regattaen. Og hun fortsetter:

– Sammen med Norges Seilforbunds trener, Lars Loennechen, viser Star-seilerene at vinterens treningsprogram gir resultater.

Nå reiser Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen hjem til jul, men allerede 5. og 6. januar 2008 stiller de til start i en ny regatta, der ytterligere noen av verdens beste seilere blir å se til start.

I helgens Commodores Cup i Miami Florida ledet de serien etter 4 regattaer, men de måtte se seg slått av John Dane/Austin Sperry som skal representere USA i OL 2008.

På de nærmeste plassene bak fulgte 3. Flavio Marazzi/Enrico DeMaria, Sveits, 4. Marc Pickel/Ingo Borkowski, Tyskland og 5. Alfonso Domingos/Bernardo Santos.