London Boat Show

20080111 Copyright onEdition 2008©Free for editorial use image, please credit: onEditionThe Fashion Show on the Fairline Main Stage.This year is the 54th Collins Stewart London Boat Show, in association with the Daily Mail. Being the London's ...

Fullspekket båtutstilling i London

London Boat Show ligger godt utenfor London sentrum, men gledenav å starte året med en tur til den engelske hovedstaden og litt seriøsbåtprat lokker fortsatt mange nordmenn. I år er det mye å oppleve påbåtutstillingen.

London Boat Show i januar er en tradisjon for mange nordmenn. Denne helgen er det en mengde norske seilere og motorbåtfolk som setter seg på flyet over til UK for å se drømme om nye båter, kjøpe nytt utstyr og ta seg en Guiness for å hvile slitne bein. 

AKTIVT. I år er London Boat Show ikke nødvendigvis større enn tidligere, men det er i hvertfall mer å gjøre her enn noen gang for de ivrige sjeler.

Vi nevner i fleng:

- Kitesurfing innendørs

- Volvo Ocean Race seiler for tre minutter i en Sørishavet simulator.

- Jollesimulator

- Få ekspertråd for hvordan en skal bli en seiler

- Se på regatta rett utenfor messen

- Lære deg hvordan du ankrer opp på best mulig måte

- Lære deg å bygge klassiske trebåter

...og listen bare fortsetter og fortsetter.

PREMIERE. Når det gjelder nyheter innen seilbåter så er det ikke allverden messen har å skilte med. De har den nye Bavaria 40 og Southerly 32 premiere. I tillegg kommer utstyrs og klesprodusenter som Henri Lloyd, Gill og Raymarine med nyheter.

Du kan lese mer på hjemmesiden til utstillingen.