Simrad OneStar 2008

Påmeldingen åpner 30. januar

Påmeldingen åpner 30. januar

Påmeldingen til shorthanded-seilernes virkelige styrkeprøve, Simrad OneStar, åpner onsdag 30. januar kl 1200. – Vi kan tilby et fornyet regattaformat som er mer intensivt og byr på minst like store utfordringer som tidligere, sier Lars-Erik Larsen i Fredrikstad Seilforening.

Å mestre båten helt alene er for mange shorthanded-seilere den ultimate utfordringen, og sjansen til å utfordre seg selv får man virkelig i Simrad OneStar, som er Nord-Europas største soloseilas. Regattaen går i år av stabelen 6. til 9. august, og da venter to 24–30 timer lange etapper innen trekanten Hollenderboen, Väderöarna og Risør med start fra Hankø. Hankø Yacht Club vil være regattaens »race village».

– Ved å arrangere to etapper, hver på ca. 24-30 timers seiling med en natts hvile imellom, har vi fått kortet ned arrangementet, og ved å legge alternative baner som gir mer variasjon mellom kryss, slør og lens, samt mer manøvrering, håper vi også å ha gjort regattaen mer utfordrende og spennende, sier Lars-Erik Larsen.

Påmeldingen foregår på Internett, og du kan klikke deg inn via menyen her på seilmagasinet.no når påmeldingen åpner. Deltagelrantallet er begrenset til 75 – inklusive utenlandske seilere.

HØYEST VEKTET. Simrad OneStar er den høyest vektete regattaen på SEILmagasinet Shorthanded Ranking, og har du ambisjoner om å bli Årets Shorthandedseiler, har erfaring vist at det er et «must» å sanke de poengene du kan få i Simrad OneStar.