Norsk Shorthanded-seiling

NSF møter på shorthanded-samling

NSF møter på shorthanded-samling

Mandag 28. januar er det klart for årets første shorthanded-samling. Møtet skjer på Dronningen og agendaen er både omfattende og interessant, blant annet kommer Norges Seilforbund på besøk.

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende mandag er det klart for årets første møte for shorthanderseilere. Møtet finner sted på Dronningen på Bygdøy og ifølge en melding fra arrangementkomiteen er dette første i en rekke møter gjennom vintermånedene.

Norges Seilforbund har i sin handlingsplan bestemt at det skal satses mer på storbåtseiling og shorthandedseiling og Pål Fevang, storbåtansvarlig i NSF, vil komme for å informere om hva forbundets tanker er rundt dette.

Agenda for møtet:

  • Kort presentasjon av planene for samlingene (Halvor Smith)
  • Presentasjon NSF og deres intensjoner med Storbåt og Shorthand. Hva kan vi gjøre sammen, hva kan NSF arbeide med, hva ønskes fra seilerne, og hva kan seilerne forvente av NSF (Pål Fevang, storbåtansvarlig NSF)
  • Presentasjon og visning av optimal elektronikk for shorthandseiling (Dag Skarsgaard)
  • Oppsummering (Simen Løvgren)

Ifølge arrangementskomiteen vil neste samling finne sted i slutten av februar, og vil blant annet omhandle respittseiling, innføring i reglene, hva som gjelder og hva du kan gjøre for å optimalisere båten når det gjelder shorthandseiling.

Møtet begynner klokka 18 og er gratis. Restauranten på Dronningen kan by på mat, og i den forbindelse ønskes det påmelding innen fredag 25. januar. Det kan du gjøre her.

Ellers kan du følge med på SEILmagasinets forum for shorthandedseilere her.