Volvo Cup 1 Melges 24

NM Melges 24 11-Meter T¿nsberg

Solid åpning av TEAM TERRA

Peder Jahre & Co i Melges 24en TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING startet Volvo Cup 1 i Italia i dag. Laget åpnet sterkt – veldig sterkt.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har startet veldig bra. Vi ble fire i første og syv i andre, så det skal vi se oss fornøyd med, sier Marius Falch Orvin til SEILmagasinet.

Peder Jahre, Marius Falch Orvin, Stian Briseid, Sivert Denneche og Taja Zaikova er i Italia og seiler Volvo Cup 1. Laget har vært på plass noen dager for å forberede seg til regattaen.

– Vi fikk banket av all rusten i går og var med fra start i dag. I dag har det vært lette vinder, men vi har hatt gode starter og seilt godt taktisk. Dermed ligger vi sammenlagt som nummer tre etter dagens seilaser, fortsetter Falch Orvin.

Det er to norske båter på plass i Italia. I tillegg til TEAM TERRA er BLOW, med rormann Peder Nergaard, på plass i det 64-båters store feltet.

– BLOW ligger ikke så godt an. tror de ligger på 15-20 et sted. I det første racet var de godt med og avsluttet som 5. eller 6. båt – men hadde en tyvstart de ikke hadde fått med seg, sier Falch Orvin.

TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING og BLOW fortsetter seilasene i morgen og på søndag. Flavio Favini leder mesterskapet etter første dag.

– Vi er selvfølgelig veldig fornøyd. Det må også sies at vi leder Corinthian Cup, konkurransen for amatører. Neste amatørlag ligger på en 15. plass, tror jeg, avslutter Marius Falch Orvin.