Breidangen Rundt 2008

North Holmsbu 2006

Ranking gir rekorddeltagelse?

Det bør være duket for rekorddeltagelse i Breidangen Rundt i år. Regattaens LYS R-klasse teller med på NORC/NORLYS-rankingen i år. Tilsvarende for shorthanded-klassen, som gir poeng i SEILmagasinet Shorthanded Ranking. Det bør kunne lokke mange seilere weekenden 31. mai og 1. juni.

Publisert Sist oppdatert

Og vil du være med, så er påmeldingen åpnet nå.

Breidangen Rundt har lange tradisjoner for Holmestrand Seilforening og Drammens Seilforening, som samarbeider om regattaen, og etter at de gjenopptok tradisjonen og rustet opp regattaen i 2003, har deltagelsen tiltatt. Og i år håper de på rekord.

HOLMSBU. Start og innkomst er fra Quality Spa & Resort Holmsbu, der det også blir stor grillfest lørdag kveld mellom seilasene. Blant premiene er det også et gavekort for to på det selvsamme hotellet, pluss at det vanker gavekort fra North Sails.

Regattabanen er som navnet tilsier; ute på Breidangen – bassenget mellom Hurum, Horten, Holmestrand og Son – der det blir distanseseilas på faste merker.

FOR ALLE. – Breidangen Rundt er en regatta ment for seilere på alle nivåer. Vi har plass til både turseilere, de som er litt mer aktive og de som satser mye på regatta. Målet er å ha det morsomt på fjorden, uansett hvilket nivå man er på, sier arrangørene.

RANKING. Og for de ivrigste blir det som sagt rankingpoeng å hente – enten i LYS R eller i shorthanded-klassene.

– Ja, også i år legger vi opp til egne shorthanded-klasser, og vi gjør dette i første rekke for å ha et tilbud til dem som ikke kan stille med fullt mannskap, slik at man slipper å konkurrere med dem som har 10 mann på ripa, sier Trygve Røste i Drammens Seilforening.

Påmeldingen er åpnet og du kan melde deg på her.