Går rett forbi ventelisten

Damene har rangen i Watski Skagerrak TwoStar

Damene har rangen i Watski Skagerrak TwoStar

20 kvinner er til nå påmeldt i Watski Skagerrak TwoStar, men det fins kun ett rent damelag blant de ialt 209 lagene som per i dag utgjør deltagerliste og venteliste. Det vil arrangørene i Fredrikstad Seilforening stimulere til å få en endring på, og de har derfor besluttet at rene damelag rykker rett forbi ventelisten og inn på deltagerlisten.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, det er bare å melde seg. Rene damelag vil vi slippe rett inn på deltagerlisten, sier Lars-Erik Larsen i Fredrikstad Seilforening, som håper på flere kvinnelige deltagere i regattaen.

Påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar er fortsatt åpen, og altså; rene damelag går forbi køen – i likhet med alle utlendingene, som fortsatt ikke har fylt opp sin kvote på 30 båter. For alle andre er det ventelisten som gjelder.

MELD DEG PÅ NÅ! Det koster ikke noe å sette seg på ventelisten, og har du et aldri så lite snev av tanker om å delta i Watski Skagerrak TwoStar, bør du kjenne din besøkelsestid nå. I tidligere år har alle på ventelisten fått delta fordi en del seilere har trukket seg frem mot start. Det samme kan skje i år, men av erfaring begynner det ikke å bli bevegelse på listen før den siste måneden før start. Derfor kan noe som i dag ser håpløst ut, plutselig endre seg frem mot start. Og da gjelder det å være forberedt.

Hvis utenlandsdeltagelsen lar vente på seg, tyder mye på at det vil skje et nytt innslipp fra ventelisten i slutten av april, men deretter vil nok opprykk fra ventelisten først og fremst skje fordi andre lag trekker seg.

Per i dag står det 29 lag på venteliste. Kanskje kommer alle inn, kanskje ikke? Sett deg på venteliste nå, om du har planer om å delta!