NORC & NORLYS

Presentasjon av den nye rankingen på mandag

Presentasjon av den nye rankingen på mandag

Førstkommende mandag inviterer NORLYS og NORC til presentasjon av den nye, felles rankingserien. Representanter fra NORLYS, NORC og fra arrangører vil være til stede slik at du skal få en god innføring i sesongen 2008' muligheter.

Publisert Sist oppdatert

– Kjernen i møtet blir for oss å informere om hva ORC Internasjonal og LYS R er, fortelle hvordan du eventuelt skal få målt båten din, hva det betyr å seile ORC Int og LYS R, samt å informere om de arrangementene som er satt opp for sesongen 2008, sier rankingansvarlig i NORC, Trond Kristensen, til SEILmagasinet.

– I tillegg til dette setter vi opp et panel hvor seilerene kan spørre om det de ønsker. I panelet sitter, i tillegg til meg selv, Per Bøymo og Thorstein Tønnesson, legger Kristensen til.

– Vi har stor tro på rankingen i kommende sesong. Og vi ønsker å informere så mange som mulig om seilingen, om reglene og om de enkeltstående arrangementene, avslutter Kristensen.

Ifølge NORC og NORLYS tar klasseklubbene mål av seg til å gjøre rankingen til den største og beste serien for storbåtseilere i Norden, og de har allerede fått tilbakemeldinger om at det vil stille flere båter fra våre naboland i rankingen.

Resultatene fra en nylig spørreundersøkelse , viser at mellom 30–50 norske båter vurderer å stille i årets rankingserie. Første baneseilas blir i Larvik 24.–25. mai. I Larvik er det ikke bare ORC International og LYS R båtene som stiller. Larvik vil også ha med seg Farr 40 klassen og baneseilasen for entypeklassen er en del av Farr 40 Nordic Circuit 2008.

Møtet er i KNS' klubblokaler på Dronningen og starter klokka 19, mandag 7. april.