Søk i arkivet

Musto Millet Ski YachtingSki og seilfest til helgen

Det er en solid tradisjon at Musto Millet Ski Yachting innleder sesongen for Melges og 11 MOD seilerne. Til fredag går det utforbakke i Tryvann for seilere og en håndfull tidligere lovende alpinstjerner.

I fjor var det rekord deltakelse i Musto Millet Ski Yachting med 17 Melges og 7 11 MOD på startlinjen. I år er det et par færre deltagende båter i hver klasse. Haaken Mathiesen i AquaTerra, importør av både Musto og Millet, er like fullt storfornøyd.

GODT FORNØYD. - Det er et par båter som ligger i Italia og så kolliderer vi med veteran NM. Men 21 båter er fortsatt veldig bra, sier Mathiesen.

Fredag blir det skirenn i Tryvann og for første gang på mange år er fortsatt bakken åpen for alle under rennet. Snøforholdene tilsier mye salting, men det skal være god nok såle for et skikkelig renn. New Deal, Melges 24, med Jørgen G. Heje som skipper vant i fjor sin klasse med knappest mulig margin. I år er det tilbake for å forsvare tittelen og de har med seg Axel Wroll-Evensen, tidligere lovende aplinist, for å toppe laget i alpint.
Lasse Kjus kom på andre i fjor og han stiller i år også. Denne gangen med lånt båt.

FORSVARER. I 11 MOD var det Matchless som tok gullet i fjor. I år skal Karoline Gisholt holde pinnen og forsøke å gjenta prestasjonen. Seilingen skjer på lørdag, og det er sammenlagt resultatet av seil og ski som avgjør rekkefølgen.

Prisene deles ut under festen på Roklubben på Bygdøy lørdag kveld.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen