LodeStar

Kampen om OL-billetten

Kampen om OL-billetten

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er nervøse foran første dag av VM. Fredag skal de starte den avgjørende kampen om billetten til de olympiske leker i Kina. Alle de beste konkurrentene er på plass i Miami.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har seilt siste treningsregatta før VM braker løs i morgen. Båt og mannskap er målt og veiet, reservedelene er gått over, riggen er målt opp, båten er polert og det er klart for årets første store begivenhet; VM 2008, skriver Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i sitt siste nyhetbrev foran den avgjørende kampen.

Alle de beste i Star er på plass i Miami. LodeStar er blant de beste på ISAFs ranking i de olympiske klasser. Men et der ikke til å unngå at de to seilerne er nervøse foran verdensmesterskapet.

- For de av dere som lurer på om vi er nervøse, så er svaret ja! Det er i grunn lenge siden vi har hatt såpass med sommerfugler i magen som vi har nå. De argeste konkurrentene er Sveits, Kroatia, Østerrike, Irland, Bermuda og Finland. Men i tillegg er det altså ikke mindre 14 nasjoner som stiller til start uten OL-plass. Her kommer ingen til å få noe gratis! Vi vet at på vårt beste vil vi være med å kjempe helt i teten - det holder til OL-billetter og litt til, skriver de.