Sun Fast 3200 Cup

Solid og fortjent seier

Solid og fortjent seier

Drøbak (SEILmagasinet): 9 lag møtte idag til Sun Fast 3200 Cup i Drøbak. Drøbaksund Seilforening sørget for banen og været sørget for flotte forhold. Og vinneren av Sun Fast 3200 Cup er...

Publisert Sist oppdatert

...Hans Jørgen bauck jr. og Arve Roaas, sistnevnte som stand in for Sveinung Torgersen som er opptatt på andre siden av kloden.

Etter de innledende seilasene var det klart for semifinaler, og først ut var Hans Jørgen Bauck jr. og Arve Roaas som beseiret Øystein Brekke og Didrik Godager i en tett og god match utenfor Sjøsenteret i Drøbak.

I det neste semifinaleheatet var det klart for Dag Skarsgaard og Christopher Andersen, mot Kjetil Bakke og Calle Andersen. Etter dagens mest ugreie båt mot båt-kontakt, tok Skarsgaard & Andersen den siste finaleplassen.

I finalen var det første båt med to seiere som gjaldt, og Bauck jr. og Roaas gjorde nettopp dette – to strake seiere og dermed var det rett på land for boblevann på brygga.

– I dag har jeg bare en ting å si; Litt flaks, men mest tilfeldigheter, sa en fornøyd Arve Roaas på brygga.

Hans medseiler, Hans Jørgen Bauck jr., legger til at de har seilt konservativt.

– Det har vi ikke gjort så mye før, sier Bauck jr. til SEILmagasinet.

Drøbaksund Seilforening sto for arrangementet sammen med Heitmann Marin AS, med god hjelp fra umpire Trygve Bernhardsen.

– Vi er svært fornøyd med arrangementet og det er helt klart at de beste gutta vant i dag, sier Lars Jørgen Kopperud hos Heitmann Marin AS.

Dermed er det Hans Jørgen Bauck jr. og Sveinung Torgersen som får disponere en Jeanneau Sun Fast 3200 i forkant av, og under, Watski Skagerrak TwoStar 2008.