Trondhjems Seilforening

Solskinnsstart på sesongen

Solskinnsstart på sesongen

Det var ikke bare i Indre Oslofjord at det ble bedrevet rustbanking foran sesongen denne helgen. I Trondhjems Seilforening fikk de silkeføre til den tradisjonelle åpningen av årets sesong.

Publisert Sist oppdatert

- Både vær og vind var på seilernes side under TSF's treningssamling 26. april. Strålende sol hele dagen og en fin solgangsbris lagde perfekte forhold for ivrige seilere på Trondheim Havn. Nå er sesongen i gang, melder Arild Schei i Trondhjems Seilforening

STYRKET EKSPERTISE. For seilerne som var med på TSFs tradisjonelle treningssamling startet lørdagen med briefing på Skansen Klubbhus. Regattasjef Øyvind Myraunet hadde i år fått med seg Henning Paur og Marius Borg fra Gran Seil samt Christen With fra North Sails.

- De første timene på fjorden var preget av lite vind og det ble dermed en myk start på sesongen. Flere av oss trengte litt tid for å få orden på skjøt og bras - og de fleste var klare da første startsignal ble avfyrt. Hvert år er det like fascinerende å se hvordan tilsynelatende sindige mennesker blir forvandlet til adrenalinfylte villdyr etter hvert som sekundene tikker ned mot start-øyeblikket., skriver Schei på foreningens hjemmesider.

I GANG. - Etter 7-8 starter og stadig økende vind så det ut som læringskurven var temmelig høy i de fleste båtene. Det var virkelig godt å være i gang med seilingen igjen.