Bli med i SEILmagasinet og Helly Hansens store konkurranse

Vær med å fortelle historien om Helly Hansen Skagen Race

Vær med å fortelle historien om Helly Hansen Skagen Race

Som deltager er du den aller beste til å fortelle den virkelige historien om Helly Hansen Skagen Race 2008 – i form av bilder, video og tekst. Vær med å del ditt inntrykk med alle andre – vær med i SEILmagasinet og Helly Hansens konkurranse!

Publisert Sist oppdatert

– Du kan delta på nær sagt alle måter. Hvert eneste bidrag vil bli notert og registrert. Det eneste du må huske på er å gi deg til kjenne ved å oppgi båtens seilnummer i forbindelse med alt hva du sender fra deg – slik at vi vet hvem som skal få premier, sier Merete Baalsrud i SEILmagasinet.

Og premiene er Helly Hansen sailbager og Helly Hansens superundertøy. Det vil dessuten vanke abonnement på SEILmagasinet til utvalgte vinnere og tilfeldige deltagere.

– Vi vil plukke ut vinnere som har sendt bilder og tekst underveis og innen premieutdelingen starter i Skagen. Vi vil også plukke ut nye vinnere når alle er kommet hjem, tømt kameraer og fordøyet inntrykkene. Siste dato for innsending av bilder, video og tekst til oss er onsdag 7. mai, sier Baalsrud.

Alle bidrag som vi mottar vil du kunne se fortløpende på www.seilmagasinet.no.

SLIK KAN DU DELTA:

MMS. Send MMS direkte fra mobilen din! Dette er det enkleste og kjappeste. Du kan sende både bilde og video.

Slik gjør du det: Ta bildet eller videoen, send mms (multimediasending) til 1966 og innled tekstfeltet med: seilmag – hvoretter du skriver teksten til bildet eller videosnutten din. La emne-feltet stå tomt.

OPPRETT SEILBLOGG. Opprett din egen SEILblogg der du selv kan spare alle bilder, historier og tanker på noe som nærmest er å betrakte som din egen hjemmeside. Til SEILbloggen din kan du spontan-sende bilder og tekst fra mobiltelefonen din eller du kan legge ut tekst, bilder og video fra din egen PC. Du kan opprette og lese mer om SEILblogg her.

Opprett SEILblogg før du legger ut på Helly Hansen Skagen Race!

SEND TEKST OG BILDE PER MAIL. Du kan også sende tekst og bilder fra Helly Hansen Skagen Race per mail til post@seilmagasinet.no.

LEGG UT VIDEO PÅ SEILTUBE: Benytt SEILmagasinets egen videopubliseringskanal SEILtube til å publisere videoen din. Da vil du – ved siden av å være med HH Skagen Race-konkurransen – også være med i konkurransen om mai måneds beste og mest populære SEILtube-video. I sommer kårer vi den mest viste videoen i hver måned.

– Alle bidrag vil bli tatt vel i mot! Vi er glade for alle bidrag som er med på å dokumentere hvordan Helly Hansen Skagen Race 2008 artet seg, sier Merete Baalsrud i SEILmagasinet.