Seilmakeren Doublehanded

De første båtene er i mål

De første båtene er i mål

De første båtene er begynt å komme i mål i Seilmakeren Doublehanded. Aller først var Tor Hove og Kjell Inge Heiberg, men med høyt LYS-tall er de allerede sjanseløse sammenlagt.Michael Nygaard og Bent Danielsen fra Stavanger vant den største LYS-klassen.

Publisert Sist oppdatert

Båtene er i ferd med å krysse mållinjen ved Hauglandsosen på Askøy. Vinden står lett fra nord, og det er stor spenning i flere av klassene om hvem som vil nå til topps.

Foreløpig har avgjørelsen kun falt i en klasse; klassen for båter med LYS-tall 1,31 eller høyere. Det var spenning helt til slutt om Ludvig Daae og Eivind Bøymo-Malm, Bundefjorden/Moss ville kunne ta sin tredje strake klasse-seier, eller om det skulle bli Michael Nygaard og Bent Danielsen fra Stavanger som skulle trekke det lengste strået.

Til slutt ble det seilerne fra Rogaland som snøt Daae for triumfen med et minutt.

I de øvrige klassene vil båtene komme inn utover kvelden. Står vinden vil de fleste ha kommet inn før midnatt, men løyer det kan det bli nye, lange nattetimer på en del av seilerne. Maksimaltiden for regattaen løper ut kl 1300 lørdag formiddag.

Du kan følge båtenes innspurt på regattaens «live-side» og gjennom trackingen.