Delta Lloyd Regatta, Medemblik

Trening Toppseil Landslag Mallorca

Godkjent åpning i Nederland

Igår startet det siste store arrangementet før OL i august. De norske seilerne åpnet greit. Laserseilerne Stian Tuv og Kristian Ruth ligger tett etter første dag i Nederland.

I Laserklassen ligger Stian Tuv på to plasser foran Kristian Ruth. Ruth åpnet ballet med en 25. plass og ligger totalt som nummer 16, to plasser bak Stian Tuv fra Nesodden Seilforening. Asker-seileren Ruth leverte dog i tillegg to gode resultater i går; 1 og 8. Stian Tuv hadde en jevnere serie med resultatene 9-10-13.

I Laser Radial er Elin Samdal med og etter dag én llligger hun som nummer 26. 

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen er også på på plass og gårsdagens seiling endte med 5 - 8 - 4. Det gir de en fjerdeplass med 17. poeng. Tyske Ulrike Schuemannn leder blant Ynglingene med to førsteplasser og en tredje.

I Star-klassen er det 23 båter som stiller og Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er blant disse. LodeSta-Teamet stiller til tross for at OL--drømmen brast, men gutta viser at de kan levere og ligger som nummer 7 etter 7 og 9 på resultatlistene.

På 7. plass ligger også Jannicke Stålstrøm i RS:X. En 8. og en 7. plass legger henne i den øvre tredjedelen av listen, 13 poeng bak spanjolen Alabau Marina som åpnet Medemblik-regattaen med to førsteplasser.

49eren er også på plass og ligger på en 15. plass etter tre seilaser.