Søk i arkivet

Melgescup 2008Ungdommene slo godt fra seg

De to ungdomslagene som kvalifiserte seg til Melgescup 2008 på Vestlandet, slo godt fra seg i cupens første runde, men de gamle var fortsatt eldst. Håkon Jelstad ledet Team Bergen til seier i den første runden.

Daniel Westervik og Jonathan Staubo fra henholdsvis Ran Seilforening og Bergens Seilforening hadde, sammen med mannskapet sitt, kvalifisert seg og vunnet muligheten til å disponere hver sin Melges 24 fra Bergen Seil AS i Vestlandets Melgescup 2008, og da alvoret startet i den første runden, slo de godt fra seg.

Med jevn seiling tok de 3. og 4. plass. Hvert av lagene hadde 2. plass som beste enkeltresultat, og begge unngikk å få en jumboplass blant de seks lagene som deltok.

Ledet av Håkon Jelstad tok Team Bergen seieren med ganske klar margin, noe seire i tre av de fire seilasene sørget for. Ringreven Carl Edward Jansen med sitt Team OB tok en 2. plass.

Les utførlig resultat på seilnyheter.no.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen