Finpuss formen før Færder’n

Færder-strategi fra selveste Luringen

Færder-strategi fra selveste Luringen

Det store spørsmålet alle Færderseilas-deltagere stiller seg i dagene før start er: Hvordan blir været og hvilken strategi skal jeg velge? Asker Seilforening har fått en av seilasens mestvinnende, Tommy Bergman, til å gi gode råd onsdag 11. mai.

Publisert Sist oppdatert

Tommy Bergman har mange premier fra Færderseilasen på sin etter hvert meget omfattende premiehylle, og dette er ikke premier som er kommet av seg selv. Tvert imot – det er nok snarere dyktighet og smarte veivalg som har vært nøkkelen til suksessen. Og i så måte har har Tommy Bergman seilt opp til båtnavnet sitt i alle år; LURINGEN.

FOR ALLE. Onsdag 11. juni ca. Kl 2000 vil han lette på sløret og øse av sin erfaring til lydhøre seilere i klubbhuset til Asker Seilforening på Blakstadtangen.

– Møtet er åpent og alle seilere er velkomne, enten de er medlem av Asker Seilforening eller ikke, sier Ole Gunnar Tveiten, Tur & Hav-sjef i foreningen.

– Det vil bli plenty anledning til spørsmål og utveksling av ideer og erfaring under møtet, fortsetter han.

TO FLUER I ET SMEKK. Når tidspunktet er satt til ca. Kl 2000, har det sin bakgrunn i at Asker Seilforening først skal avvikle sin obligatoriske onsdagsseilas, hvoretter det blir samling i klubbhuset etterpå.

– Også onsdagsseilasen er åpen, så en god idé er å også få med seg den som en siste Færder-finpuss, og så høre på Tommy Bergman etterpå, sier Ole Gunnar Tveiten til SEILmagasinet og legger til:

– Dessuten blir det salg av vafler og kaffe…

Og – kanskje dukker det frem nye Færder-luringer som følge av onsdagens briefing i Asker Seilforenings klubbhus?