Watski Skagerrak TwoStar 2008

Mediapris til de beste informatørene

Mediapris til de beste informatørene

Når seilerne i morgen legger ut på Watski Skagerrak TwoStar fra Hankø, seiler de ikke bare om plasseringer, sekunder og minutter. De konkurrerer også om å være blant dem som bidrar til at regattaen blir en stor og levende forestilling også for alle de tusen menneskene som følger regattaen på Internett. To videokameraer fra JVC utgjør SEILmagasinets mediapris.

Publisert Sist oppdatert

Watski Skagerrak TwoStar er en tøff, seilteknisk og personlig utfordring for seilerne, men regattaen er også blitt den største publikumsregattaen på Internett. De senere årene har mellom 5000 og 7000 unike brukere fulgt regattaen i døgnet, og det er ikke ventet noen færre i år – snarere tvertimot – all den stund det er rekorddeltagelse i selve regattaen med ca. 160 startende båter.

SEILmagasinets redaksjon vil følge Watski Skagerrak TwoStar fra start til mål med oppdaterte nyheter, tracking og SEILtv, men den aller beste informasjonen og førstehåndsinntrykkene er det seilerne selv som kan gi. Og det gjør de ved å sende bilder og tekstbeskrivelser fra livet om bord ved hjelp av mobiltelefonen direkte til SEILbloggen – som også oppdaterer seg kontinuerlig under seilasen.

TO MEDIAPRISER. Og det er nettopp til disse seilerne SEILmagasinets mediapris deles ut til. Det er to priser som skal deles ut:

Det ene kameraet går til det laget som en jury peker ut som det laget som har foret seilmagasinet.no med mest fyldestgjørende informasjon. Og det begrepet – fyldestgjørende informasjon – kan inneholde så mangt; dramatikk, humor, filosofi, dikt, tekniske, taktiske, strategiske bilder og funderinger. Alt som bidrar til å skape et bilde av Watski Skagerrak TwoStar 2008 på godt og ondt vil være med i juryens vurderinger.

Det andre JVC-kameraet trekkes ut blant alle som har sent bidrag til SEILbloggen under regattaen – hvilket betyr at alle som bidrar, har en sjanse til å vinne.

JVC-kameraene bære typebetegnelsen GZ-HD5, og de er 3 CCD harddisk-kameraer (60 GB) til en verdi av kr 10 000 per stk.

"Sendingen" her på seilmagasinet.no starter onsdag 18. juni kl 1300. Vær med på nedtellingen til startenb som går kl 1700.

Se mer om Watski Skagerrak TWoStar her