Watski Skagerrak TwoStar 2008

Festen er over – gjenopplev den på SEILtv

Festen er over – gjenopplev den på SEILtv

En slitsom, til tider dramatisk og ikke minst minnerik Watski Skagerrak TwoStar 2008 som for mange inneholdt et vell av fartsrekorder, er i havn. Mange av seilerne fikk en opplevelse for livet, noe flere av dem gir uttrykk for i de i alt 43 (!) TV-reportasjene som du nå kan se på SEILtv.

Publisert Sist oppdatert

Etter to år med snille forhold, viste Watski Skagerrak TwoStar at den lever opp til tilnavnet; Norges tøffeste havseilas. Kuling imot og kuling med gjorde at seilerne virkelig fikk prøvd seg og tøyd grensene – både når det gjaldt seg selv, båt og utstyret.

SEILtv sendte direkte fra pitstop i Arendal, og på Hankø jobbet SEILmagasinets reportasjeteam iherdig før og etter regattaen – og tilsammen ligger det nå 43 TV-reportasjer du kan se på på SEILtv og gjennom dem gjennoppleve og ta del i gledene, sorgene og erfaringene til seilerne som deltok.

Så: Regner det på St. Hans-kvelden kan SEILtv være et godt alternativ; det er nok film der til en helaften!

Du kan også gjenoppleve regattaen ved å gå igjennom alle de 245 nyhetssakene vi har lagt ut under regattaens løp og ikke minst; ta en kikk på seilernes egne bilder i SEILbloggen eller egne filmer på SEILtube.

Du kan også gå inn på regattaens trackingside og se og sammenligne de ulike seilernes veivalg på etappene.

I det hele tatt – du kan gjenoppleve hele regattaen på nytt – men denne gangen tørt og godt i go’stolen hjemme.

God tur - igjen!

RESPONS. For oss som har jobbet med regattaen er det hyggelig å få tilbakemeldinger på arrangementet; her er noen:

Fra svenske BLUR II, som dog måtte bryte:

"Stort tack till arrangören och SEILmagasinet som vet hur man bevakar en regatta: 12 personer jobbade med TwoStar, massor av intervjuer på SEILtv, tracking på alla båtar och 245 live-notiser (inklusive sms, mms och mail från båtarna)!!! Wow!!!

Fra Fredrik Brandt-Rasmussen i PEPES BODEGA:

Tusen takk for ett kjempe arrangement. Du får overbringe hilsen til resten av Seilmagasinet-teamet og Fredrikstad seilforening. Dette var utrolig gøy.

Jeg var aldri ordentlig redd, men rimelig bekymret noen ganger.

Tenkte at hvis riggen tåler dette, tåler den alt. Å se loggen vise 19,4 var absolutt høydepunktet. Ett helt vanvittig kick å treffe riktig på bølgen, når man klarte det, og deretter sette utforbakke.