Haugesund Race Weekend

Sterk oppslutning om Haugesund

Sterk oppslutning om Haugesund

Hele 58 båter er så langt påmeldt til Haugesund Race Weekend som starter til fredag. Melges 24 gjengen tyvstarter imidlertid torsdag kveld med å arrangere speed clinick med en internasjonal størrelse som coach.

Publisert Sist oppdatert

Det er rekordmange 14 X-35 som stiller i Haugesund Race Weekend. Vestlandsseilerne har vikelig fått smaken på entypeseiling med den danske suksess båten.

STORT. I tillegg kommer det ti Melges 24er, og det gjør Haugesund Race Weekend til en stor begivenhet innen entypeseiling.

Bergen Seil AS avholder Melges 24 klinikk i sammenheng med årets Haugesund Race Weekend. Det hele begynner på torsdag kveld og han som leder denne klinikken heter Brian Hutchinson. Han vant VM i Melges 24 klassen i 2003. Både før og etter dette har Hutchinson seilt med og vært trener for flere av verdens beste lag i Melges 24 klassen.

Du kan lese mer på www.seilnyheter.no.

- Det er en utrolig begivenhet og få Brian til Haugesund. Han er ment som et trekkplaster og til alle som vil opp og frem i denne klassen, sier Arne David-Andersen kommer sammen med MÅS laget til Haugesund Race Weekend.

FULL FEST. Regattaen åpner som vanlig pent med Distanseseilas fra Kopervik til Haugesund på fredag ettermiddag. Da seiler flåten inn til en by fylt av jazz- og festelskere. Silda Jazzen danner som vanlig en festlig ramme rundt regattaen.

Du kan lese mer om regattaen her.