OL 2008

Peer tok en spiker

Peer tok en spiker

Peer Moberg avsluttet mandagens seilaser med en spiker, men med kun tosfiffrede resultater å vise til før det skal det mye til for at han kommer seg ditt han vil. Yngling-jentene har fortsatt gode muligheter etter mandagens runder.

Publisert Sist oppdatert

Det kan virke som om Peer Moberg endelig har funnet driven i Kina, men det er kanskje litt tidlig å dømme siden dette er hans første plassering som ikke har involvert to tall. Han åpnet med å runde som nummer fire på toppmerket, økte deretter til andreplass etter første lens og la inn støtet som førte ham helt til topps.

HAR DET SOM TRENGS. Han har både erfaring, rutine og talent nok til å være der han var i siste race. Men det er mye som skal stemme under et OL. Moberg ligger dermed på en 19. plass med 76 poeng. Britiske Ben Ainslie leder med 17 poeng.

Yngling jentene avsluttet dagen med en 13. plass. De har fire race igjen og det er ikke avskrekkende langt opp til pallen. Jentene ligger på en sammenlagt 6. plass med 34 poeng. Britiske Sarah Ayton leder med 15 poeng.

Hvis de fire klarer å holde fokus på seg selv og ikke bli oppjaget av forventningene, så kan dette gå godt.

STANS. Jannicke Stålstrøm gikk på en diskvalifikasjon i dag og ligger dermed på en 18. plass i brett.

Tirsdag har Ynglingene og Finn jolle hviledag i Kina. Men da starter til gjengjeld alvoret for Laser og Laser Radial.