Søk i arkivet

Starter i Holmsbu fredag 22. augustJevnt NM-oppgjør ventes i 11-meter

22 båter stiller til start under det åpne norske mesterskapet for 11:Metre One Design i Holmsbu på Hurum-landet i Oslofjorden denne helgenen. Et svensk og et ungarsk sørger for at mesterskapet teller tre nasjoner.

– Arrangøren, Drammens Seilforening, har lagt opp til et meget bra program, sier Erlend Munkeby i Norsk 11-meter Klubb og han tror seilerne fra  Ungarn og Sverige som har tatt turen til Norge, vil få et sterkt norsk 11-meter-felt å bryne seg på.

Han mener Terje Wang KNS må finne seg i å være favoritt etter oppvisningen han hadde på Hankø tidligere i sommer.

– Spennende vil det også bli å se hva ELDREBØLGEN med Finn Eriksen fra Drøbaksund Seilforening kan få til. De har seilt på meget høyt nivå i hele år, sier han.

Han trekker også frem «gamle» storheter som Erling Landsværk (Asker) og Halvor Smith (KNS), som har også børstet støv av båtene sine.

– Men de må nok finne seg i å være outsidere, sier han.

Antal Kálóczy heter den ungarske skipperen, mens svenskene stiller med Peter Fasth i spissen for sitt lag.

– De kommer til møte et meget gjevnt og godt norsk felt. Det har alle NC-seilasen vist oss hittil i år, sier Erlend Munkeby.

Deltagerlisten finner du her, og mer info på 11-meter klubbens hjemmeside.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen