En uke til Hollænderseilasen

Har mannskap – mangler båt

Har mannskap – mangler båt

– Selv har vi en båt uten mast; den tok kvelden under EM i Marstrand, så nå er vi åtte keene regattaseilere som mangler en båt. Er det noen som har lyst til å ha oss med? Mannen som spør er Erik Kristiansen i Team X-Treme.

Publisert Sist oppdatert

Vanligvis seiler de en Grand Soleil 37, men masten deres slo krøll på seg under ORCi-EM i sommer, og det er ingen lett match å slåss mot et ferielukket Frankrike med tanke på å få en ny mast tidsnok til Hollænderseilasen.

– Den skulle ha dukket opp for halvannen uke siden, men det har den ikke. Og da gjør den nok ikke det heller med det første, for når franskmennene har ferie – så betyr det at alle har det. Hos Sparcraft er det kun en telefonsvarer som sier kom tilbake i september, sier Erik Kristiansen til SEILmagasinet.

Så da står de der; åtte mann uten båt.

– Derfor dette, sier Erik: – Er det noen skippere som har en regattabåt og som vil ha med en godt sammensveiset og trent gjeng med seilere, så er vi klare. Jeg tror det kan være en vinn-vinn-sak; skipperen får mannskap, vi får seilt og som bonus kan det hende at vi har ett og annet å lære bort.

Du kan nå laget på: erik@teamxtreme.no om du/dere er interesserte. Du kan også lese mer om laget her.