Volvo Ocean Race

Arrangerer unik tur til Syd-India

Arrangerer unik tur til Syd-India

Lyst til å oppleve Volvo Ocean Race i desember i den indiske byen Cochin? Da kan du bli med Knut de Presno til den vakre regionen Kerala og samtidig oppdage strender, palmeskog, flotte fjell og folkets liv langs kanalene i distriktet.

Publisert Sist oppdatert

VOLVO OCEAN RACE  OG MYE ANNET. Den største opplevelsen i Cochin vil være å kunne se de prestisjefulle regattabåtene og mannskapene på nært hold. Volvo Ocean Race-båtene vil nemlig oppholde seg i denne byen i hele ti dager, fra 3. til 13. desember 2008.

- Vi vil ha kontakt med seilermiljøet i seilerlandsbyen som skal bygges, forklarer turarrangøren, Knut de Presno.

- Vi skal bo på 5-stjernershotell og nyte indisk mat og kultur på sitt beste.

IKKE BARE SEILING. - Dette vil bli en minnerik reise, poengterer de Presno, som har bodd syv år i byen Cochin, ved Arabiahavet.

- Det vil være mulighet også for å oppdage Keralas "backwaters" (kanaler) på en husbåt. Ifølge reisehåndboken "Lonely Planet" rangeres akkurat denne delen av turen som en av de ti største ferieopplevelsene en kan ha i livet.

Turen til Cochin vil også innbefatte en avstikker opp i de vakre fjellområdene i Syd-India med besøk på teplantasjer og nasjonalparker med elefanter, tigre og andre ville dyr. Det vil også bli et opphold på et flott strandhotell ikke langt fra Cochin.

STERKE BÅND TIL INDIA. Knut de Presno har sammen med sin familie bodd over sju år i India, deriblant to år nær Cochin.

- Siden jeg er selv er båtinteressert, og i tillegg har hatt som vane og følge med på "Volvo Ocean Race", syntes jeg det var veldig moro at det ble en ”stop-over” for Volvo Ocean Race i nettopp Cochin, en by jeg kjenner veldig godt, forklarer de Presno.

- Jeg har gjennom årene arrangert en del mindre gruppereiser til India. Tanken ble derfor født som en gruppereise til Cochin i begynnelsen av desember i år for å følge båtene når de kommer inn og setter seil igjen.

VAKRE KERALA. - I tillegg til alt som har med regattaen å gjøre, blir det også en unik mulighet til å oppleve noe av det mest genuine og vakre India har å by på, tilføyer de Presno.

Cochin ligger i delstaten Kerala, helt syd i India.

- Staten kalles "God's Own Country", og har milevis med vakre strender, palmer over alt og flotte kanaler (”backwaters”) der man kommer innpå folks dagligliv og arbeid på en helt spesiell måte.  Cochin ligger ikke lenger enn én times flytur fra Maldivene.

Er du interessert i å delta på turen, kan du besøke hjemmesidene til de Presno her