NM Melges 24 2008

Norgesmesterskap NM Melges 24 2008

TEAM TERRA tok sitt andre NM-gull

TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING gjentok bedriften fra ifjor og tok med seg NM-gullet i Melges 24. Rormann Peder Jahre forteller til SEILtv hvordan de er blitt så gode – og oppfordrer de andre i klassen til å begynne å trene!

Publisert Sist oppdatert

Peder Jahre & Co begynte mesterskapet med to seiere på fredag og hadde ledelsen før søndagens to siste seilaser. Det var tett i toppen, men Peder Jahre, Marius Falch Orvin,Taja Zaikova, Sivert Denneche og Anders Aas kunne etter endt seiling gå på brygga som norgesmestere i klassen.

På plassen bak, syv poeng etter, endte BAGHDAD med Kristian Nergaard ved rorpinnen, mens Herman Horn-Johannessen, som vant de tre siste seilasene i mesterskapet, endte på bronseplassen i RETT RUNDT HJØRNET.

TEAM TERRA EIENDOMSMEGLING vinner dermed NM-gull for andre år på rad og Peder Jahre hadde en klar beskjed til sine konkurrenter:

– De andre må rett og slett begynne å trene, sa han til SEILtv etter premieutdeling hos Fredrikstad Seilforening.

TEAM TERRA vant også Norges Cupen.

Årest Melges-ranking ble forøvrig vunnet av rekrutteringslaget MÅS Melges, med Aleksander Brekke, Petter Hessen, Sunniva Stikholmen, Pål Tønnesson og Lars Børsheim om bord.

Resultater finner du her.