SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse

For EDITORIAL USE only, please credit: Rick Tomlinson/Volvo Ocean RaceThe fleet of second generation Volvo Open 70's break from the start line in Alicante, Spain for leg 1 of The Volvo Ocean Race. Next is a 6,500nm battle to Cape Town, South ...

Stem nå! 36 timer å gjøre det på!

SEILmagasinets store VOR-konkurranse fortsetter. Men nå har du dårlig tid – SEILkonkurranse nummer tre stenger i morgen klokka 2359. Stem på den du mener er først ved Fernando de Norhona. Og vinn flotte VOR-effekter!

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinets VOR-konkurranse nummer tre finner du på forsiden av seilmagasinet.no. Konkurransen stenger i morgen klokka 2359 og stemmefordelingen så langt viser tydeligat plasseringen for båtene i dag spiller en stor rolle. Men det er mange mil igjen til Fernando de Norhona, øya utenfor Brasil, og mye kan skje før de er kommet så langt.

Stem du også og vinn flotte VOR-effekter! Kanskje blir du da med i trekningen om hovedpremien!

Så langt ser stemmefordelingen slik ut:

Stemmefordeling SEILkonkurranse #3:

44,4 % ERICSSON INTERNATIONAL 

36,1 % ERICSSON NORDIC

 9,7 % PUMA RACING TEAM 

 4,2 % GREEN DRAGON TEAM

 2,8 % TELEFONICA BLUE

 1,7 % DELTA LLOYD 

 1,4 % TELEFONICA BLACK

 1,4 % TEAM RUSSIA

Seilkonkurranse nummer to, om hvem som vinner den første etappen, får vi svar på om ca. tre uker. Da konkurransen stengte så fordelingen slik ut:

Endelig stemmefordeling SEILkonkurranse #2:

32,4 % PUMA RACING TEAM 

24,9 % ERICSSON INTERNATIONAL

14,9 % TELEFONICA BLUE

10,9 % ERICSSON NORDIC

  6,6 % TELEFONICA BLACK

  5,8 % TEAM RUSSIA

  2,8 % GREEN DRAGON TEAM

  1,7 % DELTA LLOYD

DELKONKURRANSER: Det er satt opp 24 delkonkurranser. (Antallet kan endres da seilingsbestemmelsene for hele Volvo Ocean Race 2008–2009 ikke er 100% fastsatt). Du stemmer på det laget du mener vinner, og om du har riktig svar vil du være med i trekningen av Volvo Ocean Race-effekter. Det trekkes ut tre heldige vinnere i hver delkonkurranse.

HOVEDKONKURRANSE: Hovedpremien i SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse er lån av en Volvo personbil fra Volvo Cars Norge. Denne kan du fylle med tre venner og kjøre til Stockholm hvor dere vil bli innkvartert på hotell og få oppleve Volvo Ocean Race på nært hold. I Stockholm vil dere få eksklusiv omvisning i «race village» og dermed oppleve seilerne, båtene og stemningen på nært hold.

Hovedpremievinneren trekkes ut blant alle dem som er blitt publisert som vinnere av en delkonkurranse. Konkurransene frem til og med etappen Galway–Marstrand vil telle. Det vil si at om du har vunnet én gang, har du en av 66 muligheter til å vinne hovedpremien. Har du vunnet mer enn én delkonkurranse øker sjansene for å vinne hovedpremien ytterligere.

Konkurransebanneret finner du på forsiden av www.seilmagasinet.no