Viktig LYS-møte i kveld

Seilere fra hele landet møtes til LYS-prat

Seilere fra hele landet møtes til LYS-prat

I kveld pågår det et viktig møte mellom NORLYS, seilforeninger og seilmakare som kan være med på å dirigere veien videre for LYS-systemet i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, vi har invitert de største miljøene – og miljøer fra hele landet – som bruker LYS-systemet til et møte der vi håper å få luftet ut ønsker og behov når det gjelder hvordan LYS-systemet skal fungere og utvikle seg fremover, sier Håvard Ravn Ottesen, leder av NORLYS.

– Det er viktig at vi i styret vet hvordan seiler-Norge vil ha det og kan ta styre-beslutninger som reflekterer nettopp dette, sier Ravn Ottesen forventningsfullt.

Han forteller at det vil bli et meget representativt møte med representanter fra de største foreningene, men også med seilere fra seilforeninger i alle deler av landet. I tillegg kommer det representanter fra seilmakerloftene, slik at erfaringer også fra den kanten skal bli synliggjort.

– Vi vil ha årsmøte i NORLYS i desember, og det er klart at det som fremkommer på dette møtet vil være retningsgivende for hvilke forslag vi kommer til å fremme på årsmøtet, sier Håvard Ravn Ottesen til SEILmagasinet.