SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse

For EDITORIAL USE only, please credit: Rick Tomlinson/Volvo Ocean RacePUMA Ocean Racing puts il mostro to the test, offshore at the start of leg 1 of The Volvo Ocean Race. Next is a 6,500nm battle to Cape Town, South Africa.The Volvo Ocean Race ...

Flest stemmer på PUMA

På lørdag er det én uke til den andre etappen i Volvo Ocean Race starter og SEILmagasinets VOR-konkurranse nummer 4 stenger. PUMA RACING TEAM har så langt fått flest stemmer. Har du husket å tippe?

Publisert Sist oppdatert

Selv om ERICSSON INTERNATIONAL vant den første etappen, mener flest av SEILmagasinets lesere at det er PUMA som vil være først i mål i Kochin i India. ERT4 følger tett etter, mens det er svært få, 0,32 prosent, som mener at DELTA LLOYD har en sjanse om å være den første båten til India.

SEILkonkurransen fortsetter til 14. november klokka 2359 og du finner konkurransebanneret på forsiden av SEILmagasinet.no!

Tipp og vinn flotte VOR-effekter!

Stemmefordeling SEILkonkurranse #4:

36,74 % PUMA RACING TEAM

33,23 % ERICSSON INTERNATIONAL

17,25 % ERICSSON NORDIC

  5,75 % GREEN DRAGON TEAM

  3,83 % TELEFONICA BLUE

  1,92 % TELEFONICA BLACK

  0,96 % TEAM RUSSIA

  0,32 % DELTA LLOYD  

Stillingen i Cape Town før andre etappe:

1) Ericsson 4, 14.0 poeng

2) PUMA Ocean Racing, 13.0 poeng

3) Green Dragon, 11.0 poeng

4) Telefonica Blue, 10.0 poeng

5) Telefonica Black, 7.0 poeng

6) Ericsson 3, 5.0 poeng

7) Delta Lloyd, 4.0 poeng

8) Team Russia, 4.0 poeng

DELKONKURRANSER: Det er satt opp 24 delkonkurranser. (Antallet kan endres da seilingsbestemmelsene for hele Volvo Ocean Race 2008–2009 ikke er 100% fastsatt). Du stemmer på det laget du mener vinner, og om du har riktig svar vil du være med i trekningen av Volvo Ocean Race-effekter. Det trekkes ut tre heldige vinnere i hver delkonkurranse.

HOVEDKONKURRANSE: Hovedpremien i SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse er lån av en Volvo personbil fra Volvo Cars Norge. Denne kan du fylle med tre venner og kjøre til Stockholm hvor dere vil bli innkvartert på hotell og få oppleve Volvo Ocean Race på nært hold. I Stockholm vil dere få eksklusiv omvisning i «race village» og dermed oppleve seilerne, båtene og stemningen på nært hold.

Hovedpremievinneren trekkes ut blant alle dem som er blitt publisert som vinnere av en delkonkurranse. Konkurransene frem til og med etappen Galway–Marstrand vil telle. Det vil si at om du har vunnet én gang, har du en av 66 muligheter til å vinne hovedpremien. Har du vunnet mer enn én delkonkurranse øker sjansene for å vinne hovedpremien ytterligere.

Konkurransebanneret finner du på forsiden av www.seilmagasinet.no

Se konkurransevilkårene her.