Volvo Ocean Race 2008–2009

Eivind Melleby (NOR) crew on Ericsson 3.Ericsson Racing Team, Alicante Spain.Photo credit: Oskar Kihlborg/Ericsson Racing TeamThe Volvo Ocean Race 2008-09 will be the 10th running of this ocean marathon. Starting from Alicante in Spain, on 4 October ...

– En sitrende følelse å seile VO70

På mandag ble det klart at Eivind Mellleby har en fast plass på ERICSSON NORDIC. SEILtv møtte VOR-seileren før returen til Cape Town. Se hva Melleby har å si om tøff VO70-roring, om familien hjemme, om bråket under dekk – og om fremtiden i Starbåten. På SEILtv!

Publisert Sist oppdatert

Eivind Melleby (36) er en av Norges beste rormenn. Det er også en av grunnene til at han fikk en plass om bord i ERICSSON 3, den nordiske satsningen til Ericsson Racing Team, da Volvo Ocean Race startet fra Alicante i oktober.

Melleby viste laget at han fortjener en plass om bord og han reiser tilbake til Cape Town for å seile videre i ERT3. Se innslaget på SEILtv hvor Melleby forteller om hvordan det er å seile disse ekstreme regattamaskinene! 

HUSKET KONKURRANSEN? Volvo Ocean Race' andre etappe starter lørdag klokka 13. Har du husket å tippe i SEILmagasinets store VOR-konkurranse?

Tipp og vinn VOR-effekter! Konkurranseslutt er 14. november klokka 2359 og konkurransebanneret finner du på forsiden av seilmagasinet.no.