SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse

For EDITORIAL USE only, please credit: Guy Salter/Ericsson 4/Volvo Ocean RaceEricsson 3 closes in on Ericsson 4 with the 12 apostles in background at the start of leg 2 of the Volvo Ocean Race from Cape Town, South Africa to Cochin, IndiaThe Volvo ...

Ny etappe – nye konkurranse-muligheter!

Volvo Ocean Race er i gang og VO70ene er på vei til Kochi i India. Ny start betyr også ny VOR-konkurranse. Denne gangen står det om hvem som er først til Mauritius. Tipp og vinn – før torsdag klokka 2359!

Delkonkurranse nummer fem er i gang og denne gangen skal du tippe på hvilken båt som er først til «scoring gaten» Mauritius. Du kan vinne Volvo Ocean Race-effekter. Det trekkes ut tre heldige vinnere i hver delkonkurranse.

Banneret finner du på forsiden av seilmagasinet.no.

HOVEDKONKURRANSE: Hovedpremien i SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse er lån av en Volvo personbil fra Volvo Cars Norge. Denne kan du fylle med tre venner og kjøre til Stockholm hvor dere vil bli innkvartert på hotell og få oppleve Volvo Ocean Race på nært hold. I Stockholm vil dere få eksklusiv omvisning i «race village» og dermed oppleve seilerne, båtene og stemningen på nært hold.

Hovedpremievinneren trekkes ut blant alle dem som er blitt publisert som vinnere av en delkonkurranse. Konkurransene frem til og med etappen Galway–Marstrand vil telle. Det vil si at om du har vunnet én gang, har du en av 66 muligheter til å vinne hovedpremien. Har du vunnet mer enn én delkonkurranse øker sjansene for å vinne hovedpremien ytterligere.

Konkurransebanneret finner du på forsiden av www.seilmagasinet.no

Se konkurransevilkårene her.