SEILmakeren Doublehanded

Bacalao-grytene venter i Skudeneshavn

Bacalao-grytene venter i Skudeneshavn

– Vi skal ta godt vare på deltagerne i Seilmakeren Doublehanded! Det lover mottagerapparatet i Skudeneshavn, som er den nye pitstop-havnen i racet. Blant annet vil alle få servert bacalao ved ankomst.

Publisert Sist oppdatert

– De vet nesten ikke hva godt de kan gjøre for deltagerne, og vertsskapet i Skudeneshavn er en fryd å samarbeide med. Det virker som om alle stiller opp, sier en entusiastisk Helge Ivarsøy i Askøy Seilforening, som arrangerer Seilmakeren Doublhanded.

I 2009 skal alle båtene innom Skudeneshavn før de returnerer til mållinjen på Askøy.

REGATTAKONTOR I SJØMANNSFORENINGEN. I Skudeneshavn vil det bli satt opp et webkamera for mållinjen som sender direkte på internett, og når båtene kommer til havn, ligger huset til sjømannsforeningen i Skudeneshavn holder til, der det vil bli opprettet regattakontor med storskjerm, kloss ved.

BACALAO. Og det er også her det vil bli servert bacalao til sultne og slitne seilere som kommer til pitstop, og det er her seilerne kan sette seg ned å utveksle erfaringer fra seilasen.

Deltagerlisten til Seilmakeren Doublehanded er i ferd med å fylles opp, og per i dag er det 75 påmeldte båter.

MÅL: 100. – Det betyr at vi er 25 båter fra målet vårt om å være 100 båter før adventstiden setter inn, og det har vi godt håp om å nå, sier Helge Ivarsøy.

Vil du melde deg på, kan du gjøre det her.