Seilmakeren Doublehanded 2009

12 igjen før målet er nådd - hva gjør Ivarsøy?

12 igjen før målet er nådd - hva gjør Ivarsøy?

Nøyaktig hva Helge Ivarsøy i Askøy Seilforening skal foreta seg dersom det blir – eller ikke blir – 100 påmeldte deltagere i Seilmakeren Doublehanded innen 1. desember, vites ikke, men at det er et løfte ute og går, vet vi. Per i dag morges er det 88 påmeldte.

Helge Ivarsøy – primus motor for Seilmakeren Doublehanded – var påmeldt som nummer 80 – så selv kan han ikke lenger gjøre noe for å påvirke om målet om 100 båter blir nådd – eller ikke. Det er alle de andre som teller på knappene om de skal melde seg på, som er den avgjørende faktoren.

Hva Helge Ivarsøy og Askøy Seilforening kan lokke med – og derigjennom påvirke resultatet av veddemålet – er at de tilbyr en grab-bag, 2 par seilhansker og 2 stk piquetskjorter til alle lag som melder seg på før 1. desember. Samlet verdi av «velkomstgaven» er kr 1500 – det samme som startkontingenten.

9 EXPRESSER. Hele 9 Albin Expresser er påmeldt til regattaen foreløpig, og dette er i særklasse den største enkeltgruppen av båter. Men at det stiller hele 6 stk Elan 37 er også imponerende. First 31.7 er det 4 stk påmeldt av, og tilsammen er disse tre båttypene de eneste det er flere enn to av på deltagerlisten.

8 båter tar turen helt fra Østlandet, og det er allerede annonsert en tilbringerseilas fra Skagen til Skudeneshavn for disse båtene, som en effektiv måte å komme til Vestlandet på – og som en oppvarming før regattaen.

Teller du på knappene om du skal være med i Seilmakeren Doublehanded, finner du påmeldingsknappen her.