Norges Seilforbund

NSF innkaller til NORsteam-møte

NSF innkaller til NORsteam-møte

Er du mellom 17 og 25 år? Lurer du på hva Norges Seilforbunds storbåtsatsning NORsteam er? Det kan du finne ut av lørdag 28. februar.

Publisert Sist oppdatert

Prosjektet NORsteam ble lansert ifjor og skal blant annet være en plattform for unge seilere som ønsker å bli gode i storbåtseiling. Til prosjektet har NORsteam fått FRAM XV av kong Harald. Båten er en sentral del av satsningen.

Det er mange som har ytret meninger om prosjektet, mange har blant annet gjort det  her på seilmagasinet.no, og nå har de alle muligheten til å finne ut av hva forbundet tenker rundt satsningen: NSF inviterer til info-møte om NORsteam 28. februar klokka 13.

Her er invitasjonen:

NORsteam prosjektet tar sikte på å bygge en satsningsmodell for storbåtseiling etter samme modell som NSF’s OL-satsning, slik at man etablerer parallelle karriereveier for storbåt og jolle, hvor unge seilere kan gå over i spesialiserte oppgaver på store båter. 

Det har vært gledelig mange som har meldt sin interesse for prosjektet, men det er fortsatt ledige plasser og siste mulighet for å være med utgår i februar. Det vil derfor også bli satt av tid til intervjuer av de som møter opp og vil være med på prosjektet. 

Ting som vil bli informert om er blant annet:

  • Prosjektets visjon, organisasjon og varighet
  • Opplæringsplan
  • Base for båten
  • Treningsplan
  • Regattaplan
  • Antall deltakere
  • Kvalifikasjonskrav
  • Egenandel

Prosjektleder Bjørn Lofterød og hans høyre hånd Per Christian Bordal vil sammen med general sekretær Espen Guttormsen forsøke å gi den informasjonen man måtte trenge for å ta stilling til om dette er noe man ønsker å være med på. 

Hvis du er mellom 17 og 25 år, og virkelig motivert for å lære mer om storbåtseiling, så håper vi å se deg lørdag 28. februar. Skulle du i mellomtiden lurer på om dette er noe for deg så ta kontakt med: Bjørn Lofterød på bjornlof@hotmail.com  eller Per Christian Bordal på bordal@briz.no.