Søk i arkivet

22 modellseilere i SandefjordHjemmeseilerne tapetserte pallen

Mens de fleste seilere går og gleder seg til sommeren, seiler modell-seilerne for fullt. I helgen var det 22 som seilte i Sandefjord.

Questback Cup stod på programmet i Sandefjord i helgen, og det var hjemmeseilerne som markerte seg sterkest. Gaute Stakston, Bernt Ole Christensen og Thomas Vestli sørget for tredobbelt til arrangørforeningen.

LITE VIND.
For å gjennomføre regattaen måtte seilerne opp med den største av de tre ulike riggene IOM-båtene kan seile med, for værgudene bød kun på lusne 0–2 m/sek. Det til tross, hele 15 seilaser ble gjennomført.

– Det er for tiden stor aktivitet i IOM-miljøet og klassen jobber for tiden aktivt med rekruttering. Flere båter er på vei inn fra utlandet, og det er tilgjengelige båter for nye seilere i markedet i Norge. En god regattabåt koster  mellom 8 og 15 000 i bruktmarkedet. Kommende helg drar Thomas Vestli og Roger Isaksen til Kroatia for å seile åpent kroatisk mesterskap, forteller vinneren, Gaute Stakston.

NY RANKINGREGATTA. Neste mål for IOM-seilerne som holder seg i Norge, er nok en rankingseilas i Sandefjorden. Det skjer 29. mars, og Sandefjord Seilforening håper på enda større deltagelse da. De kan også tilby dømming på banen – det vil si fra brygga.

Questback Cup
  1. Gaute Stakston, Sandefjord - 25 poeng
  2. Bernt Ole Christensen, Sandefjord - 43 poeng
  3. Thomas Vestli, Sandefjord - 48 poeng
  4. Morten Tønnesen, NMS - 58 poeng
  5. Jean B. Linaae jr., Sandefjord - 95 poeng
  6. Kenneth B. Arna, Sandefjord - 103 poeng
  7. Per Robert Jentsch, Sandefjord - 103 poeng
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen