Hold deg oppdatert:

Verdensstjerne i Formula 18 til Norge

Verdensstjerne i Formula 18 til Norge

Mandag 30. mars kommer en av de store kanonene  i Formula 18-klassen til Norge. Gunnar Larsson fra Nacra Europe skal fortelle om klassens utvikling og fremtid.

Publisert Sist oppdatert

Møtet skjer i KNS’ lokaler i Huk Aveny 1 på Bygdøy i Oslo kl 20.00, og ifølge Norsk Formula 18 klubb er dette en begivenhet man ikke bør gå glipp av. Gunnar Larsson fra Nacra Europe skal fortelle om klassen i Europa og på verdensbasis, utviklingen av båter og klassens fremtid.

MANGE MERITTER. – Gunnar Larsson har seilt F18 siden 1994 og deltatt i de fleste EM og VM med topp-plasseringer. Han har to EM-sølv og x antall plasseringer i VM blant de 5 beste. Han har også seilt på det nederlandske OL-laget i Tornado siden 1996, forteller Hans Ulrik Grünert i en epost til SEILmagasinet.

– Gunnar er også dypt involvert i utviklingen av klassen gjennom sitt eierskap i Nacra Europe og Performance Sails. Nå vil han bidra til at klassen her i Norge kommer skikkelig i gang og støtte oss på best mulig måte, sier han.

GJENNOMBRUDD. Formula 18 tegner til å få sitt store gjennombrudd i Norge i år. Du kan følge aktivitetene i klassen på Norsk Formula 18 klubbs SEILblogg.