Påmeldingen til Helly Hansen Skagen Race åpner 30. mars kl 20.00

Varmt tøy til de fem første lagene som melder seg på

Varmt tøy til de fem første lagene som melder seg på

Mandag 30. mars kl 20.00 åpner påmeldingen til Helly Hansen Skagen Race. Er du rask på labben kan du sikre deg og mannskapet ditt et fullt sett med Helly Hansen Warm. Godt å ha det når du seiler langs svenskekysten om natten…

Publisert Sist oppdatert

Tradisjonen tro går starten onsdag før Kr. Himmelfartsdag – og i det herrens år 2009 betyr det 20. mai. Og første start – den går allerede kl 18.00.

FEM FØRSTE. Men først er det påmelding og den åpner kl 20.00 mandag 30. mars og påmeldingen foregår gjennom SEILmagasinet.nos påmeldingssystem. De fem første båtene som melder seg på, vil få et sett Helly Hansne Warm til hele mannskapet, så er du rimelig sikker på at du skal være med i år, kan du like gjerne forsøke å være raskt ute. Du har i alle fall ikke noe å tape.

DERETTER TREKNING. Skulle du ikke rekke å være blant de fem første, er likevel ikke alt håp ute, for arrangøren, Bærum Seilforening, vil dele ut «trøstepremier» til fem andre båter – fullt sett til dem også. Alle båter som har meldt seg på innen 6. april kl 20.00, vil være med i trekningen av disse.

REGISTRER DEG NÅ. Dersom du aldri har meldt deg på til noen regatta gjennom SEILmagasinets påmeldingstjeneste, bør du – om du vil være med i «rask på labben-konkurransen» om HH-settene, registrere deg som bruker på forhånd. Da vil det allerede ligge mye forhåndslagret informasjon om deg og båten din, hvilket betyr at du trenger å foreta færre tastetrykk for å komme igjennom påmeldingen.

Du må også ha et kredittkort – Visa eller Master Card – for påmeldingen vil først bli godkjent i det øyeblikket betalingen din er registrert. Litt forhåndsarbeid og hjemmelekse kan med andre ord være smart om du vil forsøke å vinne Helly Hansen Warm-sett.

SAMME SOM I FJOR. Banen er den samme som tidligere og startstedet er Åsgårdstrand. Først ut er shorthanded-klassene, som starter kl 1800. HH Skagen Race teller for øvrig med på SEILmagasinets Shorthanded Ranking 2009 med vekttall 1, så mange gode rankingpoeng kan hentes inn ved å delta.

Kl 20.00 onsdag 20. mai begynner så de øvrige klassene å starte.

SKAGERRAK CUP. Nytt av året er at Helly Hansen Skagen Race teller med i Skagerrak Cup som en av fire regattaer, og i denne serien seiles det etter handicap-systemet ORC Club og da fordres det at du har innløst målebrev for dette systemet.  NORC og NORLYS samarbeider om dette og tilbyr i år en «performance-pakke» der du både får LYS-bevis og ORC Club-målebrev.  Mer om dette på hjemmesidene til NORLYS og NORC.

Du finner mer informasjon på Bærum Seilforenings side, og du finner direktelink til påmeldingen her.

Lykke til!