Medalrace i verdenscupen i Hyeres

Peer Moberg inne – Kristian Ruth ut

Peer Moberg inne – Kristian Ruth ut

Med en 6. plass i dagens siste seilas kapret Peer Moberg den 10. og siste plassen i morgendagens medaljefinale. For Kristian Ruth ble det stang ut med to dårlige resultater.

INN. Rutinerte Peer Moberg fra KNS ble eneste norske deltager i medaljefinalen på avslutningsdagen under verdenscupen i Hyeres. Plassen ble sikret med en solid 6. plass i siste seilas, og med utgangspunkt i en 10. plass blir det kun å sikte oppover på listen i morgen for Peer Moberg.

UT. For Kristian Ruth gikk det ikke veien i dag. Med 26. og 25. plass raste han ned til 16. plass, og det var like mange poeng opp til 10. plassen. Trøsten må være at han med 16. plass kaprer 5 verdenscup-poeng.

Heller ikke for den suverene lederen, Paul Goodison fra England, ble det noen god dag.  19. og 14. plass var imidlertid ikke så dårlig at han mistet ledelsen sammenlagt.

26. og 18. plass i sølv-finalen bragte Sebastian Wang-Hansen fra Tønsberg opp til 68. plass i RS:X, mens verdenscupen endte med en 35. plass for Marthe Enger Eide fra Bærum i Laser Radial.  32. og 37. plass hennes to siste resultater i Hyeres.