Bundefjorden Rundt

IF’er og Expresser søkes til deltagerlisten

IF’er og Expresser søkes til deltagerlisten

Bundefjorden Seilforening ønsker seg flere deltagere til Bundefjorden Rundt. Spesielt IF’er og Expresser.

Publisert Sist oppdatert

Ble du inspirert av treningssamlingen i Holmsbu i helgen som var – eller klarer du ikke å holde igjen før Oslofjorden Rundt, som går rett før 17. mai? Vel, da har du mulighet til å få luftet seilene under Bundefjorden Rundt kommende helg.

– Bundefjorden Rundt er en seilas som går på en spennende bane på kryss og tvers i Bundefjorden. Den er BSFs eget store, årlige event for Tur og Hav, ved siden av våre intense onsdagsregattaer, sier de selv om arrangementet.

FOR NYBEGYNNERE SPESIELT. De sier også at regattaen representerer en god anledning for nybegynnere innen regattaseilere.

– Vi vil legge forholdene spesielt til rette med egen klasse og start etter «racerne» for dem som er ferske eller de som aldri har deltatt i en regatta før. Det vil også bli arrangert et eget opplegg for informasjon til de som aldri har startet i en regatta før, sies det på regattaens påmeldingsside.

EGNE KLASSER. – Vi håper på å kunne etablere egne klasser for Express og IF-båt, sier Birger Sevaldson i Bundefjorden Seilforening.

Per i dag er det fire båter påmeldt av hver båttype, men seilingsbestemmelsene krever at det skal være fem for at de skal kunne få egen klasse.

– Det er ennå mulighet til å melde seg på. Påmeldingsfristen er først 7. mai, sier Sevaldson, som håper på at deltagerlisten, som nå teller 24 båter til sammen, vil vokse atskillig.