Søk i arkivet

Vil være med for å læreJustismisministeren seiler Helly Hansen Skagen Race

Justisministeren skal seile Helly Hansen Skagen Race. For å lære.

Da Vidar Utne mottok Sjøsikkerhetsprisen 2008 på vegne av Bærum Seilforening av justisminister Knut Storberget i fjor, inviterte han samtidig justisministeren til å delta i Helly Hansen Skagen Race.

SPONTANT. – Det skjedde litt spontant der og da, men vi ble svært glade da Storberget for ikke lenge siden bekreftet at han virkelig takket ja til innbydelsen, forteller Vidar Utne i Bærum Seilforening.

– Nå vil han være med for å oppleve seiling og båtliv og sikkerhet på nært hold – og for å lære, forteller Utne.

DEBUT. Justisministeren kommer fra Hedemarken og har ingen erfaring med båt og sjø, så Skagen-turen om bord i First 40.7en LUPI med Bjørn E. Børresen som skipper blir hans første, reale dypvannsdebut.

– Thomas Oksmo etterlyste på www,seilmagasinet.no for en tid tilbake at flere politikere burde ta seg en tur på sjøen, og derfor er det desto mer hyggelig at Knut Storberget tar denne utfordringen, sier Vidar Utne til SEILmagasinet.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen