Breidangen Rundt

Godt tilbud bør gi mange deltagere

Godt tilbud bør gi mange deltagere

Distanse- og baneseilaser,  grillbuffet og attraktive premier – det er hva arrangørene av Breidangen Rundt har å tilby.

– Vi mener selv vi har et attraktivt innehold å by seilerne, og vi håper på bred deltagelse, både i klassene for fullt bemannete båter og i shorthanded-klassen, sier Trygve Røste i Drammens Seilforening og primus motor for regattaen Breidangen Rundt.

HARD KONKURRANSE. Han sier at det er blitt hard konkurranse om deltagerenes tid, og at det gjelder å ha et godt konsept, noe han mener og tror at Drammens Seilforening og Holmestrand Seilforening, som samarbeider om Breidangen Rundt, har.

Regattaen har starter og målganger ved Quality Spa & Resort Holmsbu, som ligger på det sørvestre hjørnet av Hurum-landet. Utenfor ligger en flott, åpen regattabane i området Holmsbu, Horten, Jeløya og Soon, der båtene på lørdag vil bli sendt ut på en distanseseilas med runding av faste merker.

– På søndag er det baneseilas, og vi håper på å få gjennomført to, tre seilaser. Alle regattaene teller sammenlagt. For shorthanded-seilerne blir det nok en distanseseilas på søndag, sier Trygve Røste.

WEEKENDOPPHOLD. Førstepremien i to av klassene vil være gratis weekendopphold på Quality Spa & Resort Holmsbu, og det vil vanke gavekort fra våre sponsorer, som i år blant annet vil være Doyle Sails.

– Den tradisjonelle grillbuffeten vi har på lørdag –som alle seilerne pleier å være med på – er også meget populær. Den utgjør regattaens sosiale høydepunkt, sier Trygve Røste til SEILmagasinet, som selvfølgelig håper at deltagerlisten nå vil fylle seg godt opp innen regattastarten.

MANGE POTENSIELLE SEILERE. – Det fins jo mange seilere i havnene rundt Breidangen, som det åpne fjordstykket utenfor Hurum-landet kalles.

Påmeldingen finner du for øvrig her. For shorthandedseilerne teller Breidangen Rundt dessuten med på SEILmagasinet Shorthanded Ranking.