Flytter butikken i anledning Seilmakeren Doublehanded

Yter last minutes-service på Askøy

Yter last minutes-service på Askøy

Deltagerne i Seilmakeren Doublehanded kan få fatt i utstyr de trenger helt frem til start. Tirsdag morgen flytter sponsoren, Seilmaker Iversen, deler butikken sin  til bryggekanten på Askøy Seilsportsenter.

Publisert Sist oppdatert

Det viser seg gang etter gang: Selv om man er aldri så godt forberedt, er det alltid noe man trenger i siste liten før start. Og det er nettopp for å kunne yte service overfor disse «last minutes»-seilerne at Seilmaker Iversen tar med seg store deler av  vareutvalget til  «race village» på Askøy Seilsportsenter.

Men de tar også med seg ekspertise dit ut, både i form av seilmakere fra seilloftet og riggverkstedet, men også fra  utstyrsleverandørern Skaane AS.

– Det vi ikke klarer å fikse eller skaffe på stedet, vil vi kunne få hjelp til fra resten av butikken inne i byen og fra seilloftet, sier Jon Iversen til SEILmagasinet.

– I verste fall kan vi droppe de siste leveransen fra Sotra-broen som seilerne må seile under, spøker Iversen, men lar det skinne igjennom at det faktisk kan gå an om det måtte bli nødvendig.

Seilmakeren Iversen vil også står for utdelingen av «hurtigsvarspremiene» – skjorte, seilhansker og grabbag – til alle som meldte seg på tidlig og innen den oppsatte fristen.

– Seilmakeren Doublehanded er en stor begivenhet for oss, og vi har forberedt oss godt. Eneste ulempen er at ingen av oss får seilt selv – bortsett fra Karl Otto Book, da, som skal seile selv, sier Jon Iversen som står i spissen for 11 ansatte i Seilmaker Iversen AS.