Oppfinnsomhet og kreativitet kan gi åpninger

Fortsatt mulig å delta i Watski Skagerrak TwoStar

Fortsatt mulig å delta i Watski Skagerrak TwoStar

Mangler du sikkerhetskurs? Kan ikke makkeren din stille? Mangler båten din utstyr? Er du ikke påmeldt? Vær kreativ! Sjansen for å delta i Watski Skagerrak TwoStar er fortsatt til stede!

Påmeldingsfristen løper ut endelig 10. juni kl 2200, så det er fortsatt mulighet for å melde deg på. Det er ikke lenger venteliste.

SIKKERHETSKURS. Er årsaken  til at du ikke stiller at du mangler det påkrevde sikkerhetskurset? I så fall fins det råd for det også:

– For å redde alle som fremdeles ikke har ISAF Sikkerhetskurs til sommerens regattaer holder Falch Nutec i samarbeid med undertegnede et ISAF Sikkerhetskurs hos Falck Nutec på Nesodden den 15.-16. juni, forteller Nils Nordenstrøm til SEILmagasinet.

Påmelding skjer til tlf 02201 eller per Epost.

– Dette er et nyttig kurs som også mange turseilere bør ta, sier Nordenstrøm.

MANNSKAP SØKES. I sekretariatet registreres det nå at noen båter trekker seg, og per i dag teller deltagerlisten 167 lag – 150 norske og 13 utenlandske. Årsaken til noen av avmeldingene er at den ene av de to seilerne av ulike grunner ikke kan stille, hvilket betyr at det da blir seilere ledig på markedet.

Mangler du en makker er det med andre ord all grunn til å flagge behovet, noe som også kan gjøres på SEILmagasinets mannskapsbørs. Der finner du også seilere som er ledig på markedet.

TRENGER UTSTYR? Mangler du flåte, men kvier deg for å gå til en investering av en ny? Kanskje fins det seilere der ute som har flåte eller annet utstyr til låns eller leie. Bruk kommentarfeltet nedenunder til å fortelle om behov og ønsker.

Hvis du gjerne vil seile Watski Skagerrak TwoStar er det med andre ord fortsatt mulig. Du må bare bruke mulighetene og være kreativ.