Volvo Ocean Race 2008–2009

For EDITORIAL USE only, please credit: Gustav Morin/Ericsson 3/Volvo Ocean RaceAksel Magdahl checking the weather charts onboard Ericsson 3, on leg 7 from Boston to GalwayThe Volvo Ocean Race 2008-09 will be the 10th running of this ocean marathon. ...

– This is real coffee from Brasil!

Her er den ultimate guiden for å holde seg våken om bord. Se ERICSSON NORDIC skipper Magnus Olsson lage kaffe for seilere med «stor S». Og pass på å få med deg Aksel Magdahls løsning på søvnproblemet!

Publisert Sist oppdatert

ERICSSON NORDIC ligger nå helt sist i feltet, 29 n mil bak lederen E4. Et av problemene om bord er å holde seg våken. Se denne videoen om hvordan de jobber med det problemet!

Her er mediamann Gustav Morins nyeste rapport fra ERICSSON NORDIC:

Det er ikke over
Ingen vind og en ETA som sier at vi har seks dager til Marstrand. Det er det vi ser på denne morgenen, og på samme tid, var vi fortsatt bakerst av flåten, med bare PUMA bak oss. Og de gjorde god fart ...

Nå, ved lunsjtid, har vi fått litt bris tilbake, rundt 10 knop fra 300 grader og det ser ut som senteret av et lavttrykk nå er flyttet fra våre skuldre. Hyggelig.

Vi brukte tiden i den lette vinden til å sove, reparere og fortelle historier.

Selvfølgelig er vi ikke spesielt happy over vår situasjon langs kysten av Danmark, men vi sliter videre og håper at et overlegent kjørefelt åpner seg når vi kommer nærmere.

– Well, we will for sure not give up before the fat lady has sung, sier Richard Mason.

  1. Ericsson 4, 155 n mil til mål
  2. Green Dragon, 3 n mil bak
  3. Telefonica Black, 14 n mil bak
  4. Telefonica Blue, 14 n mil bak
  5. PUMA Ocean Racing, 15 n mil bak
  6. Delta Lloyd, 15 n mil bak
  7. Ericsson 3, 29 n mil bak