Volvo Ocean Race

Helintenst i Marstrand

Helintenst i Marstrand

Avslutningen i Marstrand ble like spennende som hele etappen fra Galway. ERICSSON 4 tok nok en seier, men det var bare minutter foran PUMA og GREEN DRAGON – som bare var 200 meter fra hverandre.

Torben Grael og hans menn sørget for nok en seier i Volvo Ocean Race tidlig torsdag morgen. Men de måtte se seg over skulderen helt inn til målstreken i Marstrand.

Rett bak dem kjempet PUMA og GREEN DRAGON en intens kamp om andreplassen. PUMA kom med ekspressfart inn fra vest etter at de måtte velge en helt annen rute etter at gennakeren revnet tidlig i racet. Få hadde tro på at de skulle klare å komme seg fra siste plass til teten, men Ken Read & Co lot seg ikke stoppe.

De blandet seg i kampen mellom ERICSSON 4 og GREEN DRAGON på onsdag kveld. De slo GREEN DRAGON med bare 200 meter over mållinjen.

Mens et par hunder mennesker fulgte prisutdelingen på scenen i Marstrand gikk også TELEFONICA BLUE i all stillhet over mållinjen. Noen minutter etter dem fulgte DELTA LLOYD og TELEFONICA BLACK i tett nærkamp.

DELTA LLOYD jibbet på topp av sine spanske konkurrenter bare 200 meter fra mållinjen og gikk i mål bare en båtlengde foran TELEFONICA BLACK.

Den eneste som ikke hadde noen å kjempe med var ERICSSON 3. De fullførte sist og over en time etter sine lagkamerater.